Fjälltopphelgen 11-14 april 2019

11-14 april 2019

Vi har omvandlat Fjälltopphelgen till en Fjälltoppvecka. Från Ida Ingemarsdotters 100 m Supersprint till det tuffa Fjälltopploppet. Elit, motionär, nybörjare, stor eller liten. Skavsår eller OS-medaljer… alla meriter räknas. En chans för dig att stå på samma startlinje som världens bästa. Stina Nilsson har sagt att detta är bästa helgen på hela året, upplev den tillsammans med henne och oss.

Skatefestivalen pågår hela veckan och ger dig som vill åka skate en unik chans att upptäcka de bästa förutsättningarna, lära dig mer, hitta rätt material, träffa inspirerande människor och ladda energi och glädje. Skateveckan är fulladdad med clinics, skidtestar, skaråkning på fjället, härligt mat och umgänge med världens bästa skidåkare.

Tävlingshelgen ser ut så här:
SM i Sprintstafett
 i Bruksvallarna. Juniorer får tävla i seniorklass
100 meters supersprint i Ramundberget med några av världens snabbaste längdskidåkare
Lilla & Stora Fjälltopploppet helgens huvudtävling för elit, motion, barn och ungdomar
Knallcrossen ett störtlopp och skicross på längdskidor.

Tävlingshelgen är en av landets största skidtävlingar och säsongsavslutning för såväl barn, ungdomar, juniorer, elit och motionärer. Stå på samma startlinje som några av världens bästa längdskidåkare, 2018 åkte bland annat Stina Nilsson, Ebba Andersson, Anna Haag, Ida Ingemarsdotter, Daniel Rickardsson, Anna Dyvik, Ludvig Jensen, Oskar Svensson, Even Northug, Calle Halvarsson, Frida Karlsson och Jonna Sundling. Längdavslutning och skidfest i fyra dagar med 30-årig tradition.

Det blir som vanligt många roliga aktiviteter på området för både barn, ungdomar & vuxna. En fullspäckad helg med mycket skidor, glädje och lek. Vi räknar med över 2000 starter.

Välkommen till årets stora skidfest i fjällmiljö!

Fjälltopplopphelgen >>>