Inställt Fjälltoppveckan 15-19 april 2020

15-19 april 2020

Vi har omvandlat Fjälltopphelgen till en Fjälltoppvecka. Från Ida Ingemarsdotters 100 m Supersprint till det tuffa Fjälltopploppet. Elit, motionär, nybörjare, stor eller liten. Skavsår eller OS-medaljer… alla meriter räknas. En chans för dig att stå på samma startlinje som världens bästa. Stina Nilsson har sagt att detta är bästa helgen på hela året, upplev den tillsammans med henne och oss.

Tävlingsveckan ser ut så här:
Cupfinaler i Scandic & Volkswagen Cup
SM i Sprintstafett
 i Bruksvallarna. Juniorer får tävla i seniorklass
100 meters supersprint i Ramundberget med några av världens snabbaste längdskidåkare
Lilla & Stora Fjälltopploppet helgens huvudtävling för elit, motion, barn och ungdomar
Knallcrossen ett störtlopp och skicross på längdskidor.

Tävlingsveckan är en av landets största skidtävlingar och säsongsavslutning för såväl barn, ungdomar, juniorer, elit och motionärer. Stå på samma startlinje som några av världens bästa längdskidåkare, 2019 åkte bland annat Stina Nilsson, Ebba Andersson, Maja Dahlqvist, Ida Ingemarsdotter, Daniel Rickardsson, Anna Dyvik, Viktor Thorn, Oskar Svensson, Frida Karlsson och Jonna Sundling. Längdavslutning och skidfest i fem dagar med 30-årig tradition.

Det blir som vanligt många roliga aktiviteter på området för både barn, ungdomar & vuxna. En fullspäckad vecka med mycket skidor, glädje och lek. Vi räknar med över 2000 starter.

Välkommen till årets stora skidfest i fjällmiljö!

Fjälltopplopphelgen >>>