Lidingöloppet i Bruksvallarna

Sveriges vackraste utmaning – i sommar kommer Lidingöloppet till Bruksvallarna!

Ja det är helt sant, i sommar kommer du kunna springa Lidingöloppet i Bruksvallarna. Vi kallar det Sveriges vackraste utmaning!

En svårslagen upplevelse med branta stigningar, sluttande stigar, flacka ängsmarker och otroliga fjällvyer. Helt enkelt en oslagbar kombination av adrenalin och fantastiska naturupplevelser.

Oavsett om du är en rutinerad löpare eller bara vill testa dina gränser har vi något för alla. Välj mellan tre distanser – 10 km, 20 km eller utmana dig själv med ultimata 30 km. Barnen får självklart också delta i barnutgåvan av loppet som blir på 1,7 km. Anmälan till loppet görs på Lidingöloppets hemsida.

Denna vecka i juli kommer att kantas av olika löparaktiviteter för både stora och små, med utgångspunkt i Bruksvallarna. Tillsammans med Bruksvallarnas Sportcenter blir det löpteknik, prova på fjällöpning, äventyrslöpning för barn, skotester och annat skoj från tisdag till fredag. Dessutom after run och härligt häng på Brasserie Kerstin och Hotell Bruksvallsliden.
Mer om detta och annat finns på bruksvallsliden.se/lidingoloppet

Boende finns att boka redan nu på Hotell Bruksvallsliden, både hotellrum och stugor/lägenheter: bruksvallsliden.se/lidingoloppet
Även Bruksvallarnas Fjällhotell har rum, går bra att kontakta dem på info@bruksvallarnas-fjallhotell.se
Stugor och lägenheter i Bruksvallarna och Funäsfjällen finns att boka på bruksvallarna.se och funasfjallen.se

Bli en del av historien när Lidingöloppet intar Funäsfjällen. Varmt välkomna till Bruksvallarna den 13 juli 2024!