Andra aktiviteter

Det finns många aktiviteter i dalgången utöver den sanslöst fina längdskidåkning. Gillar du äventyr så finns här något för dig, gillar du tyst orörd natur likaså. Här har vi samlat ett axplock.

Äventyr

Isklättring, topptur, offpistjakt, fiske och heliskiing med Strapatser. Listan kan göras lång av äventyr och helt nya sätt att uppleva fjället på. Strapatser med Jon Wagenius i spets är företaget som guidar dig till en oförglömlig upplevelse.
Strapatser >>

Mejeri

I Bruksvallarna finns ett utflyktsmål som man inte bör missa. Det lilla röda mejeriet ligger alldeles längs med vägen med magnifik utsikt över fjället. Skylten vid vägen visar när det är öppet.

Rökeri

I Bruksvallarna, nedanför macken finns Bruksvallarnas rökeri. Deras gårdsbutik säljer sina egna samt lokala delikatesser.

Shopping

Vävstugan inredningsbutik med lokalt hantverk, design och konst. Ett mysigt utflyktsmål som ligger mellan Hotell Bruksvallsliden och Stigmyhrs. I samma lokaler huserar Brasserie Kerstin.

Gym

Active Sports Club Bruksvallarna kan du träna kondition och styrka. Lokalen har omklädningsrum med dusch och toalett. Som medlem får du tillgång till gymmet dygnet runt.

Pool & bastu

På Hotell Bruksvallsliden finns pool, bastu och relaxavdelning. Gratis för hotellgäster och till en liten kostnad för övriga besökare, i mån av plats. Poolen är öppen under vintersäsongen när hotellet är öppet. Vissa delar av vintersäsongen finns även en massör på plats. Mer info på hotellets hemsida.