Konferens

Välkommen till Bruksvallarna – den perfekta platsen för företag som söker en inspirerande och produktiv miljö för sina konferenser och möten! Här, omgivna av de vackra Härjedalsfjällen, finner ni en unik möjlighet att skapa minnesvärda och framgångsrika företagskonferenser.

Varför välja Bruksvallarna för er konferens?

  1. Naturinspiration: Låt er konferens bli ett äventyr! Bruksvallarna erbjuder en naturskön och lugn miljö som ger en perfekt balans mellan arbete och avkoppling. Den friska luften och de vidsträckta fjällvyerna skapar en inspirerande atmosfär för kreativitet och produktivitet.
  2. Teambuilding i fjällen: Ge ert team en paus från vardagen och låt dem uppleva de fantastiska möjligheterna som fjällen erbjuder. Vare sig det är vandring, längdskidåkning, snöskovandring eller andra aktiviteter, kan Bruksvallarna hjälpa er att skräddarsy ett teambuilding-program som främjar samarbete och stärker teamandan.
  3. Trevliga möteslokaler: Här finns ingen stor konferensanläggning, och väl är väl kanske det? Men på både Hotell Bruksvallsliden och Fjällbäcken Lodge erbjuds lokaler för små och stora sällskap, som kan anpassas efter era behov. Självklart erbjuder vi den teknik ni behöver och vi gör allt vi kan för att möta era specifika behov.
  4. Kulinariska upplevelser: Efter en produktiv dag erbjuder Bruksvallarna enastående kulinariska upplevelser. Trots en liten by finns här många möjligehter att äta och dricka inte bara gott utan otroligt gott! Lägg därtill miljön runt omkring, med fjälltoppar och mysiga lokaler, och du kommer inte bli besviken. Njut av lokala råvaror och specialiteter som sätter smaklökarna i rörelse.
  5. Året-runt-destination: Oavsett säsong har Bruksvallarna något att erbjuda. Upplev det gnistrande vinterlandskapet eller njut av de ljumma sommardagarna – vår destination är lika lockande året runt.

Boka er konferens i Bruksvallarna och låt företaget växa med fjällen som arbetspartner!

> Hotell Bruksvallsliden Grupp och Konferens

> Fjällbäcken Lodge Grupp och konferens