Konferens

Upplev en konferens i vår vackra fjällvärld. Vid kalfjällets rand ovanför Bruksvallarna ligger Fjällbäcken Lodge. Den rustika anläggningen med anor från mitten av 1800-talet är belägen på 800 meters höjd. 600 kvm stor. Anläggningens genuina charm är noggrant bevarad med timmer från gränstrakterna av Jämtland, Härjedalen och från verandan har du en av traktens bästa utsikter. En normal vinter faller det fem meter snö i området. Ni kör hela vägen upp till lodgen med bil.

Anläggningen och värdparet har fått fina utmärkelser som Årets Nyföretagre, Årets Företagare i Härjedalen, Nr 1 på Tidningen Affärsvärldens lista ”Himmelska upplevelser”, Ett riktigt fjällhotell enligt Tidningen Utemagasinet med mera, med mera.

När ni inte spenderar tiden inne finns otaliga aktiviteter och äventyr att uppleva tillsammans. Vad sägs om skidåkning utför eller på våra fina längdspår, isklättring, offpistskidåkning, skotersafari, utelunch, helikopterskidåkning, gourmetmiddag i vår stora träkåta, bad i utomhuspooler och vedeldad bastu.

FÖRSLAG PÅ ETT HELDAGSPAKET
Vi har flera olika förslag. Söker ni utmaning eller mys? Eller en mix? Vi har det. Adrenalin, fart och fläkt samt skön avslappning bjuder vi på, riktig Strapatskänsla!

Välkomna till ett speciellt ställe med mat i högsta klass och en atmosfär som slår det mesta. Ni har hela anläggningen för er själva. Bara det……

Läs mer på Fjällbäckens hemsida eller skicka en bokningsförfrågan direkt till Jon och Mia genom att klicka HÄR.