Konferens

Upplev en konferens i vår vackra fjällvärld. Vid kalfjällets rand ovanför Bruksvallarna ligger Fjällbäcken Lodge. Den rustika anläggningen med anor från mitten av 1800-talet är belägen på 800 meters höjd. Anläggningens genuina charm är noggrant bevarad med timmer från gränstrakterna av Jämtland, Härjedalen och från verandan har du en av traktens bästa utsikter. En normal vinter faller det fem meter snö i området och det innebär att du åker bandvagn eller skoter upp till lodgen. På sommaren eller hösten går det bra att åka bil eller vandra upp för den som vill.

Sommaren 2015 gjordes stora investeringar och Fjällbäcken Lodge erbjuder nya och genuina lokaler för ert företag. När ni inte spenderar tiden inne finns otaliga aktiviteter och äventyr att uppleva tillsammans. Vad sägs om isklättring, offpistskidåkning, skotersafari, utelunch, helikopterskidåkning på Helags, gourmetmiddag i stor träkåta, bad i vedeldade pooler och bastu.

Förslag på ett heldagspaket

Adrenalin, fart och fläkt samt skön avslappning bjuder det här på, riktig Strapatskänsla! Vi samlas och alla får varsin klättersele och hjälm, vi visar och ger tips på hur man skall komma ändå upp till toppen av ett fruset vattenfall med isyxor och steg järn som man sätter på slalom- eller telemarkspjäxorna.

Utelunchen kan bestå av rödingsoppa med hembakt bröd eller hemgjord gulasch. Efter lunchen överraskas deltagarna med en snöskotersafari. Att köra skoter är relativt lätt och det gör denna safari till en orgie i lek och skratt, vem tycker inte om att köra nöjesfältens radiobilar?! Safarin avslutas vid vår anläggning Fjällbäcken på 800 meters höjd, med utsikt över fjäll och byn Bruksvallarna. Här blir det after strapatser i vedeldade pooler och i en bastu med stomme från 1700-talet, blir stämningen snabbt avslappnad och trevlig. Sedan avnjuts en trerätters gourmetmiddag i vår träkåta. Middagen består i regel av traktens råvaror till exempel älg, ren eller ädelfisk.

Läs mer på Fjällbäckens hemsida eller skicka en bokningsförfrågan direkt till Jon och Mia genom att klicka HÄR.