Träna med Daniel Tynell och team Tynell 27/4-1/5 2019

Vi gör om succén!

Häng med Bruksvallarnas fjällhotell och team Tynell på att få uppleva unik skidåkning!

Starta upp skidsäsongen 2019/2020 redan i Valborg på natursnö. Daniel Tynell och Team Tynell ger er återigen den exklusiva möjligheten att få uppleva unik skidåkning så som många aldrig får chansen till. Nu utökar vi lägret med en ytterligare en dag. Så häng med oss under Valborgshelgen 2019 på vårt säsongsupptaktsläger i det magiska skidparadiset Bruksvallarna!

Låt dig coachas och inspireras av team Tynell under en långhelg full av rolig träning, kvalitativa teknikpass och fantastiska skidturer på fjället i härligt vårvinterväder. Här får du umgås med ett härligt gäng samt njuta av god mat, mysiga miljöer och sköna sängar hos oss på Bruksvallarnas Fjällhotell. Allt detta får ni uppleva när fjällen är som bäst och nästintill folktomma!

Denna helg är för dig som är glad motionär som gillar att åka längdskidor och vill uppleva åkningen när den är som bäst! Vi brinner för att ge dig verktygen till att utvecklas och ta din skidåkning till nästa nivå. Vi ger dig nyttiga tips och råd inför både barmark- och kommande längdsäsong och sist men inte minst en otrolig naturupplevelse. Du behöver inte vara elitmotionär för att njuta av detta upplevelse. Våga upplev någonting nytt!

Helgen startar upp kl. 15:00 med ett eftermiddagspass före middagen Lördag den 27/4 och avslutas avresedagen med ett förmiddagspass. Helgen kommer att innehålla skidåkning med fokus på alltifrån kvalitativa teknikpass i den klassiska åktekniken till riktigt fina turer på fjället. Vi planerar också för skateturer på skaren som är ett minne för livet! Varje pass kommer att varieras och justeras efter rådande väderlek.

Datum: Lördag eftermiddag den 27 april och avslutas lunch 1 maj.

Detta ingår Ankomst lördag 27 april. Logi för 4 nätter, 4 frukost, 4 lunch, 4 middag och spåravgift. Avresa tisdag 1 maj (ej lunch avresedagen). All träning, coachning, tips och oförglömliga minnen!

Pris: Del i dubbel- eller fyrbäddsrum: 5845 kr/person, enkelrumstillägg: 1200 kr/person. Hotellkostnad för medföljande icke deltagare på lägret: 3845 kr/person (del i dubbelrum)

Sista anmälningsdag 1 april 2019. Begränsat antal platser för att behålla kvalitet och exklusivitet för deltagarna

Anmälan gör du till: info@teamtynell.se