Slowadventure i sommar

Ta med hela släkten på en fjällupplevelse utöver det vanliga. Boka in er på olika aktiviteter med Strapatser och bo skönt på fjällsluttningen i Fjällbäckens underbara omgivningar.

Slowadventure
På sommaren vandrar vi, paddlar kanot, cyklar och bara är. Vi gör upp en eld och lagar ute-lunch på turerna. Kaffe också förstås. Att sitta runt en eld med nyfunna eller gamla vänner är en ynnest i dagens stressade samhälle. Vi pratar om områdets historia och flora fauna, kanske även om stor-stan! Nån dag tar vi oss till ett vattenfall eller fors. Att sitta där bredvid och se vattnets rörelse är helande. Kanske ett dopp också?

Dagarna kan även innehålla besök på Myskoxcentret i Tännäs, mejeriet i Bruksvallarna eller ett samtal med en äkta urinnevånare som samer eller fjällbönder. Finns intresse av att byta ut en natt på lodgen mot tältning ordnar vi givetvis det

Sommar som vinter går vi på dagsturer från Fjällbäcken lodge och kommer på eftermiddagarna tillbaka till en varm bastu, jaccusi och dusch. Maten som serveras håller högsta klass. Och sängen kommer att kännas extra skön efter en dag ute.

Fjällbäcken Lodge
Är en  rustik hotell- och konferensanläggning med anor från mitten av 1800-talet. Vi tar endast emot ett sällskap åt gången på minst fem och maximalt 35 personer. Huvudbyggnaden består av sex sammanbyggda timmerstommar vilket gör att alla bor tillsammans. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller 4-bäddsrum med våningssängar. Halvpension, dvs frukost och middag ingår i grundpriset.

Man kan också hyra lodgen med sjävhushållning. Priserna varierar efter säsong. Skicka oss ett mail så får du aktuellt pris.

Här känner alla sig som hemma – fast på fjället.

Besöksadress:
Fjälbäcken Lodge
Rockvallen 70
840 97 Bruksvallarna

Kontaktinfo:
info@fjallbacken.se
Fjällbäcken: 0684-203 21
Kontor: 0684-211 21
Mobil: 070-373 09 66