Team Tynell

Vårvintern, tiden som många av oss älskar allra mest i fjällvärlden. Och vi är mitt i den. Många turer mellan våffelstugor har vi att se fram emot. Och för dig som längtar efter utveckling på längdskidorna så har vi två tips:

Skid & Yogaläger med Mikaelas Skidskola & Hotell Bruksvallsliden 20-23 april 

Skidåkning med Team Tynell & Bruksvallarnas Fjällhotell 28 april – 1 maj 

Fotograf: Helené Falun.

Nu har du en unik chans till att få uppleva unik skidåkning!
Passa på att starta upp den nya skidsäsongen på natursnö. Team Tynell ger er den exklusiva möjligheten att få uppleva unik skidåkning, så som många aldrig får en chans till. Så häng med oss på vårt säsongsupptaktsläger i det magiska skidparadiset Bruksvallarna, fredag den 28:e april – måndag 1:a maj.

Låt dig coachas av oss i Team Tynell under en långhelg och inspireras till rolig träning, där vi erbjuder kvalitativa teknikpass med fantastiska skidturer på fjället i härligt vårvinterväder. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara start på skidåret 17/18 och en energiboost inför barmarksträningen. Här får du umgås med ett härligt gäng, samt njuta av god mat och dryck på fantastiska Bruksvallarnas Fjällhotell.

Ta tillfället i akt att skaffa dig kunskap från ett team som alla bär med sig individuella segrar från bland annat Vasaloppet och långloppscupen Ski Classics

Målgrupp: Vi vänder oss till dig som gillar att åka längdskidor och som vill uppleva den när den är som bäst. Vi brinner för att ge dig verktygen till att utvecklas och ta din skidåkning till nästa nivå. Vill du dessutom få med dig nyttiga tips och råd inför barmarkssäsongen och sist men inte minst en otrolig naturupplevelse? Ja, då tror vi att detta är lägret för dig!

Anmälan: Anmälan gör du till info@teamtynell.se.
Sista anmälningsdag: 15 april

Pris: Del i Dubbelrum: 4895 kr/person, enkelrumstillägg: 600 kr/person
Hotellkostnad för medföljande icke deltagare på lägret: 2895 kr/person (del i dubbelrum)
Boende: Helpension på Bruksvallarnas Fjällhotell (Logi 3 nätter, 3 frukost, 3 lunch, 2 st 2-rätters, 1 st 3-rätters middag, sänglinne, handduk, slutstädning och spåravgift.)

Innehåll: Lägret startar upp med ett eftermiddagspass fredag 28/4 kl 17 och avslutas i samband med lunch måndag 1/5. Helgen kommer att innehålla skidpass med fokus på alltifrån kvalitativa teknikpass i den klassiska åktekniken till riktigt fina turer på fjället. Vi planerar också för skejtturer på skaren för de som vill uppleva annorlunda och unik skidåkning. Passen kommer att varieras och justeras efter rådande väderlek.

Varmt välkomna till en minnesvärd säsongsupptakt tillsammans med oss!


Fotograf: Heléne, Falun