Robert Wells och Torgny ”Kingen” Karlsson på scenen, Zipline, helikopterlyft,  ”Bâre Jânta” i skyttegropen, “Utmaningen” och mycket mer bjuds under årets mässa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helgen 3-4 augusti väntas locka tusentals besökare till  Bruksvallarna. För åttonde året är det dags för Bruksvallarnas stora folkfest , Bruksvallarna Game Fair. Med glädje erbjuder vi våra besökare fantastiska artister såsom Robert Wells med band samt Torgny ”Kingen” Karlsson – det kommer svänga rejält i Bruksvallarna i år.

– Det blir ett fantastiskt Game Fair. Vi har ett starkt startfält bland utställarna och många aktiviteter för besökarna att ta del av, säger mässgeneralen Mats Erlander. På fredag den 4 augusti slår man upp portarna för årets mässa och mässprogrammet är fullspäckat. Skyttet väntas bli något utöver det vanliga då man i år har en programpunkt för ”Bäre jänta” med jaktprofilen Fredrik Myhr, Exclusive Adventure och Interjakt Östersund.

Barnens Game Fair, en stående favorit hos våra yngre besökare, har fått ett helt nytt område med fler aktiviteter, ponnyridning och djur. Lägg till pulkabacke, hoppborg och Zipline och lyckan är total. 
Mattorget är som vanligt en given succé med lokala matleverantörer och föreläsning i styckning av vilt.
”Âtte på” med Torgny ”Kingen” Karlsson på fredag eftermiddag som sen övergår till grillbuffé och kvällsshow med samma artist vid pianot är som upplagt för en bra start på helgen. Robert Wells uppträder under lördagen mitt på dagen samt efter Gästabudet senare på kvällen. Även här varnar vi för drag under galoscherna och dans långt in på småtimmarna.

Varmt välkomna till en helg på Vôllan!

Bruksvallarna Game Fairs vision är en mässa för hela familjen med intresse för fjällen, jakt, fiske, hundar, matupplevelser, hantverk, terrängfordon och mycket annat  som hör friluftslivet till.

Mer info: Bruksvallarna Game Fair

Vid frågor kontakta: Mässgeneral Mats Erlander 070-320 37 92