Nytt konferenshotell

Fjällbäcken Lodge bygger ut. Spaden är i jorden och målet är att befästa den titel som lodgen och värdparet Jon och Mia Wagenius fick för 2 år sedan av Tidningen Affärsvärlden: Himmelska upplevelser.
Fjällbäcken Lodge hamnade i topp med motiveringen:
Efter en vandring på glaciär med rep och isyxa, isklättring eller helikopterskidåkning serveras en drink med en 2500 årig isbit i. Därefter bjuds en gourmetmåltid med gravad renfile, inlagd röding och messmörsglass i träkåtan eller i matsalen Helags med utsikt över Helagsvidderna. Bo i timmerhuset med plats för max 25 personer.
Affärsiden är att kunna erbjuda en grupp åt gången det genuina och äkta. Det finns många aktiviteter att välja på och maträtterna och vinerna om än många fler. Det är värdparet som guidar, kockar och servar gästerna med det bästa. Bli inte förvånad om maten som serveras har plockats, skjutits eller fångats av någon av familjemedlemmarna. Och är det inte det är det inhandlat hos den lokala bonden eller samen. Maten är smakrik och naturlig, inga kemiska experiment serveras här.

I och med utbyggnaden så får dagens 8 sovrum en utökning till 13 sovrum, en källare med relax och en övervåning med en stor konferens/ gillestuga. Den nya konferensdelen står klart till nästa vinter, boendet i år ser ut som tidigare. Så det går fint för skidklubbar att boka in sig redan nu på försäsongen om man vill att klubben ska bo i ett och samma hus, hälsar Jon och Mia.

Konferens Bruksvallarna
Äventyr fjäll Bilderna är tagna för en månad sedan, istället för gula löv pryds björkarna idag av nyfallen snö.