Nyårskul på längdskidor!

På onsdag 30/12 är ni välkomna till en härlig familjedag med många aktiviteter i Bruksvallarna. På skidstadion mitt i byn arrangeras ”Nyårskul på längdskidor” mellan kl 15.00-17.00.

På kullen har Mikaelas skidskola byggt en skicrossbana som testar balans och kurvtagning på längdskidor.

Lars Nelson och Anders Södergren kommer att vara på plats och ge intervjuer och autografer till våra unga blivande längdstjärnor.

För dom som vill fördjupa sig i vallans värld finns det möjlighet att kl 15.30 delta i vallningskurs med Lasse Johnsson från Fischer och START. Innan dess, närmare bestämt kl 15.00 har Mikaelas skidskola visning av skidteknik för alla intresserade. Under dagen kommer det att vara skidtest med Topsport och Sportmaffian med årets skidor.

Bruksvallarnas Rökeri kommer tillsammans med Åsas Keramik, Sedum Design och Nina Nylander att visa sina produkter vid tältkåtan där det serveras saft, kaffe och korv.

Dagens höjdpunkt är tillägnad alla barn med ”Sun Maid Nyårsrace” som är en barntävling på 1 km , utan tidtagning. Starten går kl 16.00 och det är gratis anmälan på plats. Godisregn och pris till alla deltagare.

A4_Längdskidans_dag_tryck_pdf

IMG_20150408_140246
4 3 2 1