Go with the flow på hoj i Ramundberget

Tillsammans med Ulf Olofsson på Trail Solution har Ramundberget skapat en tillrättalagd cykelled och cykelpark med målet att visa områdets bästa vyer, samt att den ska vara rolig och lätt att cykla. Många känner väl till den  varierande och spännande terrängen som Ramundberget erbjuder när det kommer till skidåkning och nu har cyklisterna hittat till dalgången sommartid.
Områdets nya maskingrävda terrängcykelled och cykelpark förutspås bli sommarens favorit. Bakom leden ligger ett omsorgsfullt arbete för att få till de bästa svängarna och flytet i banan. Uppdraget att dra leden gavs till Ulf Olofsson på Trail Solution för knappt ett år sedan, en av Sveriges bästa designers på området.

”Naturen i Ramundberget är perfekt för terrängcykling. Det finns en fantastisk variation på berget, en modern lift som gör färden upp lättsam samt en enormt engagerad personal”, säger Ulf Olofsson, ägare och grundare av Trail Solution. Förutsättningarna är med andra ord mycket goda för en lyckad cykelsemester.

Kortbanan vid Tusen                                                                               Fotograf: Jocke Lagercrantz