Bruksvallarna Game Fair väntas bli succé

I helgen samlas utställare, föreläsare och intresserade från hela landet för fullspäckade dagar med jakt, fiske, mat, kurser, hantverk, terrängfordon och uppvisningar på Bruksvallarna Game Fair. Den stora fritidsmässan i Funäsfjällen väntas locka många besökare.

 – Det har nog aldrig känts så bra som det gör inför helgen, säger mässgeneralen Magnus Myhr.

Närmare 100 utställare kommer att vara på plats på mässan som pågår fredag och lördag. Söndagen är ingen mässdag, utan istället tar kurser plats för den som vill fördjupa sig inom något gebit.

Några av de stora dragarna till mässan är TV-kändisen och antikvitetsexperten Peder Lamm, naturtroget skytte, mattorget, barnens game fair och ett helt nytt hundområde. Dessutom har arrangörerna lagt extra krut på underhållningen. Hälsingebandet Engmans Kapell vars låt ”Norrlands Glimmande Guld” har över halvmiljonen lyssningar på Spotify, underhåller på fredagskvällen. Lördagens gästabud är redan fulltecknat, men där finns eftersläpp att köpa till dans med Kire Ljung och Pelle Ferm band.

I mässprogrammet finns också många föreläsningar att ta del av förutom att besöka utställare, äta god mat, delta i aktiviteter, tävlingar och uppvisningar.

Mer info: www.bruksvallarnagamefair.se
Vid frågor kontakta: Mässgeneral Magnus Myhr 070-382 02 12

bgf 2015