Ramundbergets Fjällgård – Hotell & Lägenheter

Fakta

Bäddantal per rum/stuga: 1 – 4
Pension: Halvpension
Avstånd: Lift <50 m, Längdspår <50 m, Rösad led <50 m, Fiske <200 m, Centrum 20km, Restaurang <50 m Hemsida: www.ramundberget.se
E-post: bokning[at]ramundberget.se

Telefon: 0684-66 88 88

I Ramundberget har du möjligheten att välja på flera olika boenden. Vi har boende med olika standard, i många olika storlekar och priskategorier.

Nära backen i en fjällstuga, i en självhushållslägenhet eller i ett av de bekväma rummen på hotell Fjällgården väljer du.

Ett av Sveriges bästa fjällhotell beläget vid foten av Ramundbergets skidområde och mitt i den lilla bykärnan. Det var kring Fjällgården allt började för mer än 60 år sedan då de första gästerna kom skidande över fjället. Allt sedan dess har gästfrihet och utpräglad serviceanda präglat Fjällgården. I Mor Britas Restaurang lagar vi mat med stor omsorg och glädje. Vi använder råvaror från fjällnaturens eget skafferi, ädelfisk, vilt och bär från trakten.

Ramundbergets skidåkning är något utöver det vanliga! För dig som älskar alpint och snowboard har vi, förutom gröna till svarta backar, även parker, offpist och Heli-skiing.
För dig som föredrar skidåkning på längden har vi flera mil långa längd- och turspår med fantastisk utsikt.

Ramundberget_14012011-IMG_1689 Ramundberget_2518