Bruksvallarna Game Fair

En hälsning från teamet bakom sommarens mässa:
gamefair2015
Välkommen till Bruksvallarna Game Fair visning- och handelsmässa! 
Bruksvallarna Game Fair arrangerades för första gången i augusti 2010, i sommar slår vi upp portarna helgen den 7-9 augusti.

Vi fortsätter att måna om och vill skapa en småskalig mässa med fina hantverk inom alla sina genrer, kvalitet går före kvantitet, lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt. Som tidigare år vänder sig Bruksvallarna Game Fair till hela familjen med intresse för fjällen, jakt och fiske, hundar, matupplevelser, hantverk, terrängfordon, utbildning och annat som hör friluftsliv till.

Vi väljer i år att starta mässan redan till fredag lunch kl.12.00 och erbjuder ett mässområde fullt av aktiviteter. På kvällen en härlig middagsbuffé och underhållning. På lördagen öppnar vi kl.10.00 med ett späckat schema bland aktiviteter och utställare. Ett lika fint Gästabud som förra sommaren får avrunda den stora mässdagen. Söndagen blir ingen mässdag men andra aktiviteter kan komma att ta plats istället.

Preliminära mässtider:
Fredag: 12-18
Lördag 10-17

Välkommen som besökare på årets fritidsmässa i fjällen!

//Teamet bakom Bruksvallarna Event AB
Per-Åke, Magnus, Mikaela, Peder, Ida, Gösta, Michael och Michael

 

3-4 augusti 2018

Bruksvallarna Game Fair är en fantastisk samlingsplats för dig som gillar natur och friluftsliv. Här samlas utställare, föreläsare och intresserade från hela landet för fullspäckade dagar med jakt, fiske, mat, kurser, hantverk, terrängfordon och uppvisningar.

Bruksvallarna Game Fair är en mässa i fjällvärlden som värdesätter det lokala och småskaliga, där kvalitet går före kvantitet,  lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt. Mässan lockar varje sommar mer än 5000 besökare och över ett hundratal utställare. Bruksvallarna Game Fair vänder sig till hela familjen med intresse för fjällen, jakt och fiske, hundar, matupplevelser, hantverk och mycket annat som hör friluftslivet till. Massa roliga aktiviteter och sevärdheter väntar!

Mässans preliminära öppettider:
Fredag: 11-17
Lördag: 10-17
Söndag: Utbildningsdag, mässan ej öppen

Välkommen som besökare på en makalöst fin fritidsmässa i fjällen!
Bruksvallarna Game Fair >>>