Försäsong längdskidåkning

Ramundberget och Bruksvallarna laddar nu för extra tidiga längdspår och välkomnar alla skidentusiaster redan den 13 oktober. Boka ditt fjällnära boende nära skidspåren i Ramundberget redan nu.
Med sparad snö i Bruksvallarna och fjolårets nya snösystem med snökanoner utefter elljusspåret i Ramundberget laddar vi för en extra tidig längdslinga på 2,6 km längs elljusspåret och via skidskyttestadion. Det finns även några tuffare backpartier med pulshöjande kickar, för att få en ännu bättre möjligheter till en mångsidig träningsupplevelse. Så snart vädret tillåter kommer spåren givetvis att bli längre och utökas.
Välj bland våra fjällnära och centralt belägna boenden med självhushåll, i lägenhet eller stuga. Våra boenden har nära till preparerade elljusspår och kort resväg till ytterligare längdspår och loppen i Bruksvallarna. Vi tar även emot förfrågningar med del- och helpension.

Pris för boende med spårkort under försäsong med lagrad snö 13/10-11/11:

4 personer i 4-bäddslägenhet inkl. spårkort och avresestädning. Från 415:- per person och dygn
6 personer i 6-bäddslägenhet inkl. spårkort och avresestädning. Från 360:- per person och dygn

Pris för boende och spårkort under ordinarie försäsong 12/11-15/12:

4 personer i 4-bäddslägenhet inkl. spårkort och avresestädning. Från 375:- per person och dygn
6 personer i 6-bäddslägenhet inkl. spårkort och avresestädning. Från 320:- per person och dygn

 Bruksvallsloppet 16-18 november

Passa också på att boka boende hos oss under helgen den 16-18 november då Bruksvallsloppet går av stapeln. En uppskattad kick-off för vintertävlingarna med en fartfylld helg i Bruksvallarna, för både längdåkare och åskådare.