Äventyrsvecka

Krydda den friska luften med aktiviteter som gör din semester till något alldeles extra. Barn från 10 år är välkomna tillsammans med sina föräldrar. En del aktiviteter kan låta farliga men vi garanterar att säkerheten sätts i första hand.

MÅNDAG: VANDRING
Vandringen går på något av områdets otaliga fjäll. Vi njuter av naturen och lär känna varandra. Utelunch ingår.

TISDAG: KANOTSAFARI
Vi paddlar en vacker sträcka längs Ljusnan. En utelunch baserad på traktens råvaror intas på någon av sandstränderna.

ONSDAG: GUIDAD MOUNTAINBIKETUR
Ett av Sveriges finaste mtb-områden.Turerna går på fjället om vädret tillåter annars cyklar vi på natursköna stigar nere i dalen. På en cykel med 24 växlar blir den tuffaste backen en barnlek.

TORSDAG: KLIPPKLÄTTRING
Vi börjar på vårt hemmaberg, ”Häckelberget”, där vi lär oss grunderna och teknikerna. Efter lunch ger vi oss i kast med klätterstigen på Funäsdalsberget. Klätterstigen är en vandring/klättring från kyrkan upp till toppen på Funäsdalsberget.

FREDAG: FORSPADDLING
Forskajak – skidåkarens sommarsubstitut. Vi inleder dagen med ett teoripass för att sedan börja paddla på flatvatten.Vi bekantar oss med ord som eskimåsväng och valsar. Under eftermidddagen har vi förflyttat oss till Ljusnans utlopp i Ljusnedalssjön. Många dopp utlovas!

3.395 kr inkl. luncher.

Du behöver inga förkunskaper – bara vilja.
Tel: 0684-211 21 info@strapatser.nu
www.strapatser.se

STRAPATSER står för all specialutrustning, guidning och säkerhet. Lunch ingår alla dagar. Alla våra aktiviteter kan utföras oavsett ålder och kondition. Dagtid behövs: Liten ryggsäck, sitt-/liggunderlag, regnställ, kängor eller stövlar, gympaskor samt syntet- eller ullunderställ